Aktualitete

Tragjedia e muslimanëve në Arakan e përcjellë me fotografi

888views
Mijëra muslimanë të shtetit perëndimor të Mianmarit, Arakan, vazhdojnë të lëshojnë shtëpitë e tyre për shkak masakrës ndaj tyre nga qeveria e Mianmarit dhe murgjit budistë.
Brenda 3-4 ditësh, ndaj muslimanëve të këtij shteti është ushtruar dhunë, janë vrarë dhe janë përzënë nga shtëpitë e tyre.