Nacionale

Studiuesi Labinot Maliqi flet për rreziqet e radikalizimit në Kosovë (VIDEO)

843views

Studiuesi i fesë islame Labinot Maliqi diskuton në një intervistë për Zërin e Amerikës mbi gjetjet e raportit të Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara për arsyet e radikalizimit të qytetarëve të Kosovës, dhe një vendim të parlamentit të Kosovës që miratoi në parim statusin e bashkësive fetare në Kosovë.

(VOA)