Shoqëri

St. Gallen: Në xhaminë El-Hidaje Marco G. pranon Islamin

1.51Kviews

Ne St. Gallen, ne xhamine El-Hidaje, sot pati pranim te Islamit. Marco G. e zgjodhi emrin Adem dhe perqafoi fene islame, duke shqiptuar me vullnetin dhe deshiren e tij shehadetin.

Nje deshmi e bukur kjo, ne kete dite te bukur xhumaje.

Allahu ia lehtesofte kuptimet e drejta te fese sone dhe te Librit te madh te saj.