AktualiteteGlobus

Srgjan Puhalo: Ja çfarë duhet të bëjë njeriu që të trajtohet si terrorist!

465views

Sociologu dhe analisti boshnjak, Srgjan Puhalo, në profilin e tij në Twitter ka shënuar një koment interesant në lidhje me sulmin dhe vrasjen e pardjeshme në Las Vegas.

„Që të trajtohesh si një terrorist nuk është e mjaftueshme t’i vrasësh 50 njerëz, por mjafton vetëm të thërrasësh Allahu ekber!!!“

Pensionisti, Stiven Pedok, para dy ditësh vrau 59 njerëz në Las Vegas.

(Breziiri)