AktualiteteGlobus

Presidenti Erdogan këndon Kur’an në mes të Beogradit (Video)

579views

Presidenti i Republikës së Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan, këto ditë po qëndron në vizitë zyrtare në Serbi. Gjatë kësaj vizite ai takoi liderët më të lartë shtetëror serb, për të vazhduar edhe me vizitën në Xhamin e Bajraklisë, e cila ndodhët në qendër të Beogradit.

Erdogan takoo krerët e Bashkësisë Fetare Islame në Serbi, kurse gjatë qëndrimit në Xhaminë e Bajraklisë, ai këndoi një asher nga sureja kuranore El-Hashër.

Po ashtu, në shenjë mirënjohjeje dhe respekti, Erdogan, ka pranuar edhe një dhuratë nga imami i xhamisë.

https://www.youtube.com/watch?v=oRnUOSmBFjk

(Breziiri)