ShëndetiShtojcë

Pakistan: Nargjileja i bën të rinjtë të pa dobishëm për shoqërinë

571views

Në rrjetet sociale janë publikuar fotografi nga Pakistani ku shihet një shkatërrim kolektiv i bimës së nargjilesë nga ana e shtetit. Në deklaratën për shtyp sqarohet se hulumtimet shkencore kanë vërtetuar efektet e dëmshme të nargjilesë në sjelljen e të rinjve.

Aksioni zhvillohet në kuadër të projektit të luftës kundër drogës dhe largimit të të rinjve nga ajo që i shkatërron.

Zyrtarët pakistanez sqarojnë se për shkak të përdorimit të nargjilesë të rinjtë janë shndërruar në dembel, të pa interesuar dhe të padobishëm për shoqërinë dhe bashkësinë.

(Breziiri)