Aktualitete

Nga cilat vende vijnë më shumë haxhinjë këtë vit?

435views

Sipas informatave nga Ministria e Haxhit të Arabisë Saudite numri më i madh i haxhinjëve këtë vit vijnë nga Indonezia.

1. Indonezia – 221,000
2. Pakistani – 179,210
3. India – 170,000
4. Bangladeshi – 127,198
5. Egjipti – 108,000
6. Irani – 86,500
7. Nigeria – 79,000
8. Turqia – 79,000
9. Algjeria – 36,000
10. Maroku – 31,000

Kurse prej Maqedonie sivjet për në Haxh kane udhëtuar 835 haxhinj, nga Shqipëria 490 haxhinj dhe nga Kosova 1080.

(Breziiri)