Nacionale

Në Prizren festa e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës festohet me tekbire dhe salavate

1.88Kviews

Në Prizren, 10 vjetori i Pavarësisë, është shënuar në mënyrë të veçantë nga Bashkësia Islame.

Krahas organizimeve pati shumë njerëz në qytet. Shumë kosovarë pati edhe në pikën kufitare në Vërmicë. Për çka saktësisht bëhet fjalë, ndiqeni kronikën në vazhdim të përgatitur nga Klankosova: