Globus

Koreja e Jugut: Turizmin ia përshtat edhe muslimanëve

661views

Koreja e Jugut përjeton një rritje masive të turistëve muslimanë vitet e fundit. Sipas organizatës turistike të Kores (KTO), rritja e 33 % që u regjistrua në vitin 2016 ka vazhduar të shënoj rritje.

Për ta shfrytëzuar në maksimum këtë degë të industrisë Koreja e Jugut ka shtuar numrin e hoteleve, konvikteve dhe restoranteve hallall si dhe numrin e mesxhideve.

Organizata turistike e Seulit promovon një sërë videosh që reklamon këtë ofertë hallall në kryeqytet.

(Breziiri)