Shtojcë

Këta baballarë janë më keq se fëmijët, do t´ju bëjnë të qeshni me lot (foto)

457views

Fëmijët shumë shpejt e kuptojnë se cilit prind duhet t’i drejtohen për kërkesat e tyre.

Ato kanë rregulla të ndryshme dhe gjithmonë njëri prej prindërve është më i butë dhe ia plotëson pa kushte kërkesat fëmijës.

Dhe këta baballarë janë të gatshëm të bëjnë gjithçka që munden për t’u argëtuar me fëmijët e tyre.

Kur nuk është mami rrotull, atëherë këto gjëra ndodhin.