AktualiteteGlobus

Kështu duket qyteti i sunduar dhe i shkatërruar nga ISIS (VIDEO)

440views

Video filmimi shfaq pamje rrënqethëse të qytetit të sunduar nga organizata terroriste «ISIS». Pra, bëhet fjalë për qytetin Rakka të Sirisë.

ISIS këtë qytet e kishte marrë nën kontrollë që nga viti 2014, dhe prej atëherë ky qytet është shndërruar në një fantazmë rrënojash.

Për më tepër, shikojeni videon:

(Breziiri)