trends news

Kuriozitete

Libri i aftësive mjekësore

Ali ibn Abbas El Majusi (Haly Abbas) është mjeku i njohur persian nga shekulli i 10. Ka punuar nëpër spitalet e Shirazit dhe Bagdadit dhe në oborrin e emirit buvehijan...
Etikë

Kujdesi për të vjetrit

Në spital qëndronte një njeri i palëvizshëm. Atij njeriu për çdo në vizitë i vinte një djalosh i cili i ndihmonte të hajë, mandej e pastronte, e nxirrte në shëtitje...

video posts

Sorry, Posts you requested could not be found...

beauty tips

Sorry, Posts you requested could not be found...

culture

Sorry, Posts you requested could not be found...

lifestyle

Sorry, Posts you requested could not be found...

- Advertisement -
1 2 3 122
Page 1 of 122