AktualiteteGlobus

Fotografitë dhe momentet më të bukura të Haxhit 2017

1.36Kviews

Fotografitë dhe momentet më të bukura të Haxhit 2017

Koha e Haxhit ka kaluar, por ajo që ka mbetur në mendjet e vetë haxhilerëve dhe të atyre që i kanë ndjekur aktivitetet e tyre atje, janë kujtimet dhe momentet më të bukura të haxhit.

Portali ynë, Breziiri.com, ju sjell disa nga fotografitë më të bukura që janë shkrepur gjatë këtij sezoni të haxhit 2017: