AktualiteteGlobus

Ezani në Al – Hambra (Video)

537views

Siç njofton Al -Arabiya ezani i sirianit Muadh an-Nass i cili thirri ezanin gjatë vizitës së Al-Hambrës në Granadë dhe e vendosi në Facebook me 7 shtatorë ka marrë më shumë se një milion shikime për një kohë shumë të shkurtër.

Ezani i tij ngjalli një entuziazëm tek turistët të cilët në atë moment vizitonin njërën nga vendet më të bukura në Spanjë e cila paraqet një gjurmë nga xhevahiri i trashëgimisë islame në këtë vend.