Globus

Erdoğan: 2019-ta do të jetë “Viti i Fuat Sezgin dhe historisë së shkencave islame”

825views

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, gjatë ceremonisë së varrimit të historianit të njohur turk Fuat Sezgin, paralajmëroi se 2019-ta do të jetë “Viti i Fuat Sezgin dhe historisë së shkencave islame”, raporton Anadolu Agency (AA).