Aktualitete

Edhe pse i verbër haxhin e bëri vet

579views

Sipas fjalëve të gjithë atyre që i kanë përfunduar ritet e haxhit, ky udhëtim kërkon përpjekje të mëdha.

P.sh. ecja në këmbë 12 km nga Muzdelifja deri në Mekë përmes një turme prej 2 milionë njerëzish është sfidë edhe për të rinjtë dhe njerëzit e shndetshem. Megjithatë, dëshira e madhe tejkalon çdo vështirësi dhe këtë na e tregon Aziz ef. Shabic i cili në vend që të dërgoj bedel – person tjetër ta bëj haxhin për të, vendosi që këtë vit ritet e haxhit t’i bëj vet edhe pse është i verbër.

Video e mëposhtme është në gjuhën boshnjake.