Hadith

Dikush u pret gjashtë orë

992views

I Dërguari i Allahut s.a.v.s ka thënë: “Meleku (engjëlli)  që shkruan veprat e këqija e ngre lapsin e tij gjashtë orë (nuk  e  shkruan) mëkatin apo gabimin që e bën robi musliman, dhe nëse ai pendohet dhe kërkon falje as nuk e shkruan, ndërsa nëse nuk pendohet e shkruan si një vepër të keqe (Imam Bejhekiu në Shuabul Iman) /islambosna/

(Breziiri)