Trashëgimi

ShoqëriTrashëgimi

Pakistani arrin në 220 milionë banorë, i pesti më i populluar në botë

Pakistani ka kaluar Brazilin duke u bërë vendi i pestë më i populluar në botë. Popullsia në këtë shtet është rritur në 220 milionë banorë, sipas statistikave të fundit të publikuara të premten... Pakistani ka kaluar Brazilin duke u bërë vendi i pestë më i populluar në botë. Popullsia në këtë shtet është rritur në 220 milionë banorë, sipas statistikave të fundit të publikuara të premten. Në mars, vendi i Azisë Jugore zhvilloi censusin e tij të parë të popullsisë në dy dekada, mundësuar pas përmirësimit të sigurisë pas vitesh dhunë të lidhura me Al-Kaedën dhe talebanët. Pakistani më parë...
1 6 7 8
Page 8 of 8