Trashëgimi

Muftini

Njoftim për fillimin e restaurimit të disa xhamive monumentale në vend

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Xhamia e Et’hem Beut në Tiranë, Xhamia e Pazarit në Gjirokastër, Xhamia e Beqarëve dhe Xhamia Mbret në Berat, duke filluar nga sot, nuk do të jenë më në funksion të besimtarëve për të kryer ritet e tyre fetare. Në xhamitë e lartpërmendura sot do të falet Xhumaja e fundit dhe me pas ato do t’i nënshtrohen një restaurimi të plotë në bazë ta marrëveshjes që KMSH ka firmosur me Ministrinë e Kulturës. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë kërkon mirëkuptimin e besimtarëve për mosfunksionimin e këtyre xhamive gjatë kohës së restaurimit. Këto...
1 2 3 4 8
Page 2 of 8