Teknologji

Teknologji

Përdorimi i internetit në mënyrë të ndaluar

Pa dyshim që interneti nga shumica e njerëzve përdoret në mënyrë të ndaluar. Shikimi i gjërave imorale (filma, seriale, spote, foto nudo), dëgjimi i muzikës, shpallja e fotografive ku nuk jemi të veshur si duhet, lëvdimi me mëkate, kontaktet e panevojshme me gjininë e kundërt, përgojimi, qortimet, prezantimi i rrejshëm, përhapja e gënjeshtrave dhe imoralitetit etj. janë vetëm disa nga mënyrat e ndaluara të përdorimit të internetit. Personat që e shfrytëzojnë në këtë mënyrë internetin, në esencë e kanë të ndaluar atë. Parimet e përdorimit të internetit kanë të bëjnë me mënyrën e përdorimit. Ai që e shfrytëzon për çështje...