Shtojcë

ShtojcëTeknologji

Prezantohet iPhone X, telefoni më i avancuar ndonjëherë i Apple

Gjiganti teknologjik Apple ka prezantuar zyrtarisht modelin e ri të shumëpritur dhe të shumëpërfolur të iPhone. Pajisja e re mobile quhet iPhone X. iPhone X është një prej tre modelëve të rinj të iPhone që Apple ka prezantuar sot. Më herët, kompania e mirënjohur ka prezantuar edhe iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus. iPhone X përbën telefonin e mençur më të avancuar ndonjëherë të Apple. Siç është pritur, iPhone X ka ekran OLED mbi tërë sipërfaqen e tij ballore, duke u bërë modeli i parë i tillë i iPhone. Pajisja e re po ashtu vjen me një veçori tërësisht të...
1 2 3
Page 3 of 3