Shtojcë

ShtojcëXhami

Të krishterët “falen” në xhami, muslimanët “luten” në kishë

Famullia Katolike, Bashkësia Kishtare Ungjillore (Kisha Reformiste) dhe Bashkësia Shqiptare Islame e qytetit Wil kanë organizuar javën e kaluar vizita të ndërsjella në selitë e tyre respektive, gjegjësisht në dy kishat dhe në xhaminë e besimtarëve muslimanë shqiptarë. Në Kishën Katolike të Shën Pjetrit ata janë pritur nga famullitari Roman Giger. Pastaj rreshti i madh i frekuentuesve të kishes kanë marshuar deri në Kishën e Kryqit së bashku me pastorin Christoph Casty dhe pastoren Geet Egli, shkruan infoplus.ch. Së fundi, të gjithë ata i ka pritur imami Bekim Alimi në xhaminë e re shqiptare në Wil. Në “Deklaratën e Wilit...
1 2 3
Page 2 of 3