Opinione

Opinione

Përgjigje Mustafa Nanos: Myslimanët janë shumicë

Olsi Jazexhi Shkrimin e Mustafa Nanos me titull “Myslimanët nuk janë shumicë; por edhe sikur të ishin….” e lexova dje ndërsa isha në Sul të Devollit te disa të afërm të mi. Përpara se të shkoja në Sul mu desh të kaloja nga Zvezda, Cangonji, Bilishti, Vishotica, Hoçishti, Poloska, Dobraj, Braçani e më pas të arrija në Sul. Ndërsa po kaloja gjithë këto fshatra, më binte ndër mend një bisedë që pata me një mikun tim në telefon i cili, pasi kishte keqkuptuar shkrimin tim të pardjeshëm mbi Skënderbeun, kishte krijuar mendimin se unë thosha që shqiptarët janë arabë. Mikut...
Opinione

Si të flasim për Xhennetin? – Mr. Rejhan Neziri

Edhe dëshira e një imami apo jo-imami për ta përshkruar xhenetin me diçka më tepër seç e bën këtë Kur’ani dhe sunneti, tregon vetvetiu se herë-herë këto përshkrime të Kur’anit dhe sunnetit na duket sikur nuk janë të mjaftueshme, prandaj e shtojmë aty edhe fantazinë tonë.
1 2
Page 2 of 2