Opinione

Opinione

Nëse dëshironi ta ndaloni krizën në shoqëri, lidhni “gomarët” tuaj

Dje lexova një përrallë qesharake por mësimdhënëse. Gjegjësisht, në përrallë përmendet se gomari ishte lidhur për një peme, kështu që erdhi shejtani dhe e zgjidhi litarin. Gomari vajti tek ara e fqinjit dhe hëngër dhe shkatërroi gjithçka. Gruaja e fshatarit kur e vërejti çfarë ka bërë gomari me të mbjellat e tyre, mori pushkën e burrit të saj dhe e vrau gomarin. Pronari i gomarit e dëgjoi krismën, dhe i irrituar duke parë gjakun që derdhej vërdallë nga gomari i tij, mori pushkën dhe vrau gruan e fqinjit. Kur fqinji u kthye në shtëpi dhe e pa gruan e vdekur...
1 2
Page 1 of 2