Kur del njeriu nga feja?

“Robi nuk del nga besimi veçse kur i mohon gjërat që e kanë bërë besimtar.” Komenti: Kufri dhe besimi janë në kundërshtim me njëri-tjetrin. Nëse njeriu bën një mëkat duke besuar se ai është vërtetë…