Aktualitete

Aktualitete

Aeroporti sqaron vonesat e haxhilerëve për të shkuar në Mekë

Në Mekë, nuk është lejuar hyrja e 120.000 personave të cilët nuk kanë pasur leje për kryerjen e haxhit  Gjatë kontrollit në gjashtë pika të posaçme të vendosura afër Mekës, në Arabinë Saudite, në këtë qytet nuk është lejuar hyrja e 120.000 personave të cilët nuk kanë pasur leje për kryerjen e haxhit, raporton Anadolu Agency (AA). Drejtoria e forcave të sigurisë gjatë haxhit njoftoi se 120.000 të huaj me vendqëndrim në Arabinë Saudite, të cilët nuk kanë pasur leje për kryerjen e haxhit, tentuan të hyjnë në Mekë dhe të kryejnë haxhin, gjë që nuk u është lejuar dhe...
1 18 19 20
Page 20 of 20