Aktualitete

Globus

Saudia, Jordania dhe Palestina, paralajmërim Izraelit kundër Turqisë

Arabia Saudite, Jordania dhe Palestina kanë paralajmëruar Izraelin mbi rritjen e ndikimit turk në Jerusalemin Lindor pushtuar, ka informuar izraelitja Haaretz. Sipas asaj çfarë shkruhet, zyrtarë të lartë të të trija shteteve arabe u janë drejtuar homologëve izraelitë duke jua kujtuar se Turqia “po zgjeron ndikimin e saj në lagjet arabe të Jerusalemit”, në atë që ata thonë se është “pjesë e një përpjekje të presidentit për të marr rol udhëheqës në këtë pjesë të qytetit historik”. Nga ana tjetër, pala izraelite u ka thënë se ata janë të vetëdijshëm për përhapjen e ndikimit turk dhe se po ndjekin përpjekjet...
1 2 3 4 20
Page 2 of 20