Nacionale

AktualiteteNacionale

Shkaku i Skënderbeut, kërcënohet me jetë myftiu i Tiranës

Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra, teksa ka dhënë një sqarim për “mbulimin” e Skënderbeut me ekran gjatë faljes së namazit, tha se kanë qenë më së shumti kushtet teknike që kanë çuar aty, por pa e pasur si qëllim. “Dua të jap një sqarim publik për vëllezërit katolikë e ortodoksë. Nuk kemi pasur asnjë qëllim të fyejmë apo të mbulojmë Skënderbeun. Ai është Heroi Kombëtar i shqiptarëve dhe as nga ana fetare, as nga historike prania e monumentit të tij në shesh nuk përbën asnjë problem për myslimanët, as për faljen e namazit”, tha ai për Gazetën Shqiptare. Myftiu i...
1 2 3
Page 3 of 3