Nacionale

Nacionale

Shqipëria dhe Kosova përshëndesin Ligjin e gjuhëve në Maqedoni

Krerët shtetëror të Shqipërisë dhe Kosovës kanë mirëpritur Ligjin për përdorimin e gjuhëve të miratuar sot nga Kuvendi i Maqedonisë, transmeton Anadolu Agency (AA). Kuvendi i Maqedonisë me 64 vota për, ndërsa me asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur, votoi Ligjin për përdorimin e gjuhëve, në lexim të tretë. Shqipëria përshëndet miratimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta dhe ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Ditmir Bushati, kanë përshëndetur miratimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve në Maqedoni. "Përshëndes vendosmërinë për miratimin e ligjit të përdorimit të gjuhës shqipe nga...
1 2 3
Page 1 of 3