Globus

Globus

Gjermani, protestë kundër islamofobisë dhe sulmeve raciste

Në qytetin Nordenham në veri të Gjermanisë u protestua ndaj sulmeve islamofobike dhe raciste kundër xhamive dhe bizneseve turke, raporton Anadolu Agency (AA). Në marshimin e organizuar nga anëtarët e këshillit bashkiak të Nordenham, Nils Humboldt dhe Mario Kauschmann si dhe kryetari rajonal i sindikatës DGB, Mustafa Doğan, morën pjesë edhe Carsten Seyfarth, kryetari i bashkisë Nordenham, përfaqësues të shoqatave muslimane dhe të kishave në rajon si dhe organizata të ndryshme të shoqërisë civile. Gjatë marshimit ku morën pjesë rreth 2 mijë persona u hodhën sloganet "Nordenham është pluralist dhe pluralist do të mbetet. Racistët nuk do të gjejnë një...
1 2 3 15
Page 1 of 15