Aktualitete

Globus

Në Shkup shënohet Nata e Regaipit

Në Xhaminë Jahja Pasha në kryeqytetin e Maqedonisë, Shkup, u organizua program me rastin e Natës së Regaipit, nata e xhumasë së parë të muajit Rexhep sipas kalendarit islam, që konsiderohet si paralajmëruesi i ardhjes së tre muajve të shenjtë (Rexhep, Shaban, Ramazan), raporton Anadolu Agency (AA). Në programin e organizuar në bashkëpunim nga Konsulenca e Shërbime Fetare pranë Ambasadës së Turqisë në Shkup dhe Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë, u lexuan lutje, ndërsa hafëzat nga Turqia, Fatih Koca, Yaşar Çuhadar, Muhammet Sevinç dhe Şükrü Asıleren lexuan pjesë nga Kurani dhe ilahi. Murat Alkan, kreu i Konsulencës së Shërbimeve Fetare,...
1 2 3 17
Page 1 of 17