Islamisitikë

Fuqia e besimit

Në mesin e gjërave që e preokupojnë dhe shqetësojnë shoqërinë tonë (përveç tjerash) është edhe ajo se sa respektohen ndjenjat...
Ibadat

Zekati për mjaltë

PYETJE: Esselamu alejkum! Unë kam nevojë ta japë zekatin mjaltë për sasinë prej 150 kg, kështu që po më intereson...
1 2 3 4 5 6 27
Page 4 of 27