Ahlak

Shanë dhe agjëron?!

Shanë dhe agjëron?! PYETJA: Nëse një person agjëron, d.m.th. nuk ha, nuk pi dhe nuk bën ndonji veprim tjetër që...
Etikë

Shakaja në Islam

Disa njerëz bëjnë aq shumë shaka, saqë u bëhet edhe shprehi apo zakon. Kjo është  e kundërta e natyrës serioze,...
1 2 3 16
Page 1 of 16