Fragmente

A dëshironi shtëpi me te madhe, provoni ne këtë mënyrë

1.04Kviews

Pse nga sonte te mos provoni te bëni hapësira shtesë?

Ka thënë Ebu Hurejre r.a:

Shtëpia bëhet më e madhe për shtëpiarët, aty fillojnë të banojnë engjëjt, shejtanët largohen nga ajo dhe zgjerohet mirë kur në të lexohet Kuran, ndërsa shtëpia bëhet më e ngushtë, largohen engjëjt, afrohen dhe banojnë shejtanët aty si dhe zvogëlohet shumë kur në të nuk lexohet Kuran.